RIP Peter Lea


RIP Peter Lea

Outsmart The Thief


Titanium

Latest topics
» Bridlington dates for 2019
by Chameleon Yesterday at 21:32

» 2018 Xmas Meet Meal
by tessajoe Wed 21 Feb 2018 - 19:30

» Clutch pedal travel.
by KSH Wed 21 Feb 2018 - 18:01

» Our George
by Polly Mon 19 Feb 2018 - 17:14

» Autotrail excel 640 advice
by rebbyvid Sun 18 Feb 2018 - 11:50

» MotorHome ENGINE Battery
by daveandsan Sat 17 Feb 2018 - 12:25

» How close would you park.
by debbie Mon 5 Feb 2018 - 11:23

» Scotland.....where and how best to do it?
by SandJ Sun 4 Feb 2018 - 13:24

» Fire Extinguishers
by debbie Sat 3 Feb 2018 - 9:53

» Within an hour of Blackpool.
by Tom A. Mon 29 Jan 2018 - 9:12

» No Electric
by Polly Sun 28 Jan 2018 - 15:39

» Euro-Millions Checker
by elldwin Wed 24 Jan 2018 - 16:07

» New build
by debbie Wed 24 Jan 2018 - 11:55

» Marbury 2018
by KSH Sat 20 Jan 2018 - 19:55

» LEAVE MY PURSE AT HOME
by Polly Sat 20 Jan 2018 - 9:54

» St Anne's Aire ..........Good news .......... More spaces
by Suedge53 Sat 13 Jan 2018 - 19:38

» Van conversion anyone?
by KSH Sat 13 Jan 2018 - 15:54

» Thank you Carl at Outsmart the thief
by debbie Tue 9 Jan 2018 - 11:33

» Exemption certificate received
by tessajoe Sun 7 Jan 2018 - 21:50

» Happy new year everyone!!
by Ambilkate Fri 5 Jan 2018 - 21:10

» I spy with my little eye.............
by KSH Fri 5 Jan 2018 - 18:24


Solar panel problem

Go down

Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 20:57

I think my solar panel regulator (or whatever it's called) appears to have failed.
I am getting power from the panel.  The charger light is flashing green  but the battery condition light, which was amber when panel was charging and green when battery was fully charged, is now out not shining at all..
New battery was showing 12.5 but is now showing 12.4 so think that confirms no charge to battery.  All fuses are ok.
Do you think the regulator has failed?
avatar
Chameleon



Posts : 1201
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by KSH on Tue 13 May 2014 - 21:08

Is there a fuse in the line between the battery and the regulator Joyce?

_________________
Ken



Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?


Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
KSH



Posts : 6263
Join date : 2012-11-13
Age : 56
Location : Accrington

http://www.kenhacking.co.uk

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 21:27

Yes Ken. We checked it and it was ok.
avatar
Chameleon



Posts : 1201
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by KSH on Tue 13 May 2014 - 22:19

Have you put a meter on it to test it? start at the regulator

_________________
Ken



Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?


Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
KSH



Posts : 6263
Join date : 2012-11-13
Age : 56
Location : Accrington

http://www.kenhacking.co.uk

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 22:22

Going to try and get Andrew to check that tomorrow because I tried with a multimeter but don't really know what I am doing.
avatar
Chameleon



Posts : 1201
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum